Tuesday, December 20, 2016

Muhammad Khalis Abqari

18 November 2014
Selasa
Abg's convo....
Pagi selasa.. masa hanta die ke sekolah... PASTI NURUL IMAN... cikgu khalis ask wether im coming to the convo or not... sigh.... sebenarnya aku dah terlupa ade konvokesyen tuk anak2 pasti that day...
Aku jawab.. maybe tak dpt datang...
Tp cikgu tu cakap... kalau sempat.. datang lah....
Aku call hubby... kebetulan.. die keje petang.. hmmm... kalau keje macam biase.. memang yayah tak boleh nak datang la kan...
Yayah ok.. and 9.30 yayah datang ambek aku kat ofis... then.. kitorg pegi sama2 sekolah khalis...
Kitorg menyorok... coz... khalis akan buat hal kalau nampak kami... takut die tak nak involve the activity...
Rupe2 nya... aura kami kuat... die perasan kehadiran kami.. n startlah buat hal... dok bawah meja... adoiii... cikgu pujuk dah tak mau dah...
Sebenarnya die nak datang kat kami... tp kami buat selamber je... ha ha...
Die datang and baring kat pangku aku.. haiihhh... budak ni... manje sebenarnye.. tp ego...
How to pujuk...
Sigh...
Yayah pandang mak... mak pandang yayah....
Yayah yg tgh ambek gamba.. bagi die handphone tu... n suruh die ambil gambar pelajar 6 tahun yg tengah buat persembahan.... mood die swing to positive la balik... die pegi semula kat kawan2...
So... mase pelajar 4 tahun beratur untuk ambek hadiah... die da boleh follow arahan cikgu...
Kami risau sangat kalau die tak nak naik pentas... cikgu selalu bgtau... khalis selalu merajuk n just do whatever he wanted to... sorry la nak ikut arahan kalau da terkehel...
Adoiiii....

No comments:

Our Anniversary

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers